Evenimente
Motto:
Traditie si performanta

O școală pentru viitorul comunității!

Bun venit!

Fondat în 1920, Colegiul Tehnic de Cai Ferate “Unirea” este o scoala mare cu traditie, ce ofera un curriculum liceal pentru profilul Tehnic, Servicii si Teoretic, copiilor cu vârste între 14 si 19 ani. Elevii nostri ating standarde de competente profesionale si academice foarte înalte. Oferim de asemenea, un program extracurricular atragator. Colegiul Tehnic de Cai Ferate “Unirea” din Pascani este si doreste sa ramâna cea mai prestigioasa institutie de învatamânt tehnic si economic preuniversitar din judetul Iasi (exclusiv municipiul Iasi) si sa se califice printre primele colegii tehnice din România, prin continutul si modernitatea procesului de învatamânt, implicarea în raporturi de parteneriat cu mediul economic si social din comunitate.

Oferta Educațională

Home Evenimente
Evenimente
  1. Campionatul Regional de Minirugby
  2. “Stejăreii și ghindele” de la Centrul de rugby de la Colegiul Unirea au avut un weekend plin cu meciuri. Sâmbătă a fost campionatul regional de minirugby iar duminică meciuri de turneu pentru copii sub 14 ani. Inedit pentru iubitorii acestui sport a fost jocul de rugby mixt. "
  3. CUPA "MIHAIL SADOVEANU" LA HANDBAL
  4. Colegiul “Unirea” a obținut poziția a doua pe podium cu echipa de băieți. Felicităm pe domnii profesori Alina Turcu și Sofron Vasile pentru reușită și le dorim să aibă rezultate din ce în ce mai frumoase alături de echipele coordonate!
 

Sondaj de opinii

Imi place Colegiul Tehnic CF "Unirea" Pascani
 

Facebook
Colegiul Tehnic de Cai Ferate "Unirea" 2018