O Școală pentru viitorul comunității!

Bun venit!

Fondat în 1920, Colegiul Tehnic de Căi Ferate “Unirea” este o școală mare cu tradiție, ce oferă un curriculum liceal pentru profilul Tehnic, Servicii și Teoretic, copiilor cu vârste între 14 si 19 ani. Elevii noștri ating standarde de competențe profesionale și academice foarte înalte. Oferim de asemenea, un program extracurricular atrăgător. Colegiul Tehnic de Căi Ferate “Unirea” din Pașcani este și dorește să rămână cea mai prestigioasă instituție de învățământ tehnic și economic preuniversitar din județul Iași (exclusiv municipiul Iași) și să se califice printre primele colegii tehnice din România, prin conținutul și modernitatea procesului de învățământ, implicarea în raporturi de parteneriat cu mediul economic și social din comunitate.

Orar Elevi

Oferta Educațională

Home
Eroare
  • [sigplus] Critical error: Image gallery folder 2011aniversare90 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Colegiul Tehnic De Căi Ferate "Unirea"
Imprimare
In cadrul proiectului"IMPACTUL LITERATURII ASUPRA RECEPTORULUI CONTEMPORAN"se desfasoara activitatea"SALVATI LECTURA". Prima editie a concursului s-a desfasurat deja pe parcursul lunii februarie. Citeste mai mult...
 
Imprimare
Dezbatere organizata de Centrul de Informare Europe Direct Iasi Scopul activitatii a fost informarea elevilor cu privire la drepturile pe care le au in calitate de cetateni europeni in contextul alegerilor europarlamentare din mai. Elevii c...are au participat la dezbatere sunt in clasele a XI-a si a XII-a care in mai vor putea vota pentru prima data. Activitatea este prima din cadrul parteneriatului pe care scoala noastra l-a incheiat ce CIED Iasi. EUDIRECT.RO Parteneri
 
Imprimare

[sigplus] Critical error: Image gallery folder 2011aniversare90 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

{gallery}2011aniversare90{/gallery}
 
Imprimare
Vineri 25 februarie 2011, ora 17-
Bal cu scop caritabil, spectacol de promovare a tradiţiilor populare de primăvară. Organizatori: clasele a XI-a.
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior61626364UrmătorSfârşit »

Sondaj de opinii

Imi place Colegiul Tehnic CF "Unirea" Pascani
 

Facebook
Colegiul Tehnic de Căi Ferate "Unirea" 2023