Colegiul Tehnic De Căi Ferate "Unirea"
Motto:
Traditie si performanta

O școală pentru viitorul comunității!

Bun venit!

Fondat în 1920, Colegiul Tehnic de Cai Ferate “Unirea” este o scoala mare cu traditie, ce ofera un curriculum liceal pentru profilul Tehnic, Servicii si Teoretic, copiilor cu vârste între 14 si 19 ani. Elevii nostri ating standarde de competente profesionale si academice foarte înalte. Oferim de asemenea, un program extracurricular atragator. Colegiul Tehnic de Cai Ferate “Unirea” din Pascani este si doreste sa ramâna cea mai prestigioasa institutie de învatamânt tehnic si economic preuniversitar din judetul Iasi (exclusiv municipiul Iasi) si sa se califice printre primele colegii tehnice din România, prin continutul si modernitatea procesului de învatamânt, implicarea în raporturi de parteneriat cu mediul economic si social din comunitate.

Oferta Educațională

Home
Colegiul Tehnic De Căi Ferate "Unirea"
Imprimare

Planul de acțiune al școlii 2017-2020

Planul de acțiune al școlii 2017-2020


 
Imprimare

SUNTEM TÂNĂRA GENERAȚIE - BEST FLASHMOB, EDIȚIA DE TOAMNĂ

PREMIUL DE EXCELENȚĂ pentru Colegiul "Unirea", Pașcani - SUNTEM TÂNĂRA GENERAȚIE- BEST FLASHMOB, EDIȚIA DE TOAMNĂ - Festivitatea de premiere. Felicitări tuturor elevilor implicați și profesorilor coordonatori Hărățu Mihaela, Anicolaesei Alexandra și Gordin Iuliana!

Articole din presă:

Articol 1

Articol 2


 
Imprimare

Pentru a vizualiza (citi) revista, efectuați click pe copertă.

Pagina Web:Revista catedrei de Limba și Literatura Română

Conținut Revista C.T. Unirea


 
Imprimare

Elevii și cadrele didactice de la Colegiul "Unirea" premiați la Gala Excelenței 2017

Gala Excelenței în Educație, ediția a VI-a, cel mai important eveniment educațional inițiat și organizat anual de I.S.J. Iași, s-a desfășurat joi, 7 decembrie 2017, în Aula Magna „Haralamb Vasiliu” a Universității de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” Iași. Pentru susținerea performanței școlii ieșene, a avut loc premierea elevilor olimpici şi a profesorilor lor îndrumători. De la Colegiul Tehnic C.F. “Unirea” a fost premiat elevul Corlotean Cătălin, clasa a XII-a, pentru rezultatul obținut la Olimpiada de Discipline din Aria Curriculară Tehnologii, Faza Națională, Domeniul Economic, fiind coordonat de doamnele profesor Orășanu Daniela-Claudia și Costea Iuliana-Maria. De asemenea, a fost premiat și elevul Costea Adrian-Mihai, clasa a X-a, pentru frumosul rezultat obținut la Olimpiada Națională de Istorie, fiind îndrumat și coordonat de către domnul profesor Bugioeanu Gabriel.


 
Imprimare

Link-uri utile

ORDIN nr. 3109/29.01.2018 privind organizarea simulării evaluării naționale pentru elevii clasei a VIII-a și a simulării probelor scrise ale examenului de bacalaureat național, în anul școlar 2017-2018


 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Sondaj de opinii

Imi place Colegiul Tehnic CF "Unirea" Pascani
 

Facebook
Colegiul Tehnic de Cai Ferate "Unirea" 2018